Z przyjemnością pomożemy Wam wybrać wymarzony tort, który spełni wszelkie Wasze oczekiwania. Pragniemy, aby ten dzień był dla Was naprawdę wyjątkowy!
Jasny biszkopt z musem z palonej białej czekolady, chrupiącą praliną, frużeliną malinową oraz kremem śmietankowym z malinami.
Jasny biszkopt z kremem oreo, frużeliną borówkową oraz kremem z białej czekolady
Ciemny biszkopt z kremem czekoladowym, chrupiącą praliną, frużeliną malinową, musem karmelowym
Ciemny biszkopt, mus na bazie ciemnej czekolady, krem nutella, chrupka czekoladowa, wiśnie w alkoholu
Czekoladowy biszkopt, mus na bazie ciemnej czekolady i kawy, mus kokosowy, orzechy włoskie
Jasny biszkopt, krem biała czekolada, krem pistacjowy, frużelina malinowa
Torty okolicznościowe:
10-12 porcji fi 16 180 zł
15-18 porcji fi 18 280 zł
20-22 porcji fi 20 340 zł
23-26 porcji fi 22 400 zł
28-32 porcje fi 24 510 zł
Podane w ofercie ceny tortów są cenami ze standardową dekoracją. Torty z dekoracją personalizowaną podlegają wycenie indywidualnej.
Dekoracja standardowa zawiera:
obłożenie tortu kremem, oblanie kapiącą czekoladą.
Torty wykonywane w naszej pracowni ze względu na indywidualne podejście do potrzeb klienta oraz na jakość produktów wyceniane są na porcje a nie na kilogramy. Każdy tort powstaje zgodnie z Państwa wytycznymi w nawiązaniu do wystroju Sali i tematyki przyjęcia.
Torty piętrowe rozpoczynają się od 15 zł porcja (torty od 30 do 80 porcji 16 zł, torty powyżej 80 porcji 15 zł porcja) plus koszt dekoracji ( personalizowany topper, owoce, kwiaty, makaroniki, figurki wraz z ułożeniem pięter). Dodatkowo doliczany jest koszt wykonania konstrukcji tortu piętrowego- kwota w granicach 200 zł.
Przykładowo: Tort na 80 porcji z dekoracją kwiatową, makaronikami, topperem z imionami Państwa Młodych to koszt około 1400 zł w zależności od wybranych kwiatów.
We współpracy z florystami wykorzystujemy te same kwiaty, które zdobią salę, pomniejszając kwotę tortu o te dekoracje.
W celu szczegółowej wyceny według indywidualnego projektu zapraszamy do kontaktu tel. 609655307, poprzez Instagram @golaszewscy, Facebook Gołaszewscy – Restauracja, Przyjęcia, Cukiernia, Hotel, bądź mailowo golaszewscy.jaroslaw@gmail.com.
W ofercie mamy również tort składający się z mini bez Pavlova 13 zł porcja + symboliczny tort na 10 osób do pokrojenia dla pary młodej 250 zł + wynajem stelaża 50 zł
PRZECHOWYWANIE – Tort przechowuj w lodówce.
KROJENIE – Najlepiej smakuje w temperaturze pokojowej, dlatego wyjmij go z lodówki na ok. 20 minut przed krojeniem. Krój ostrym nożem, moczonym w gorącej wodzie – bądź ostrożny! Ostrze noża osusz za pomocą papierowego ręcznika kuchennego.
Każdy tort jest ręcznie dekorowany, dlatego jego wygląd może różnić się od tego na zdjęciu.
W dekorowaniu tortu pomocna będzie dla nas informacja o tym na jaką okazję zamawiasz tor
Rodzaj kwiatów używanych do dekoracji „ŻYWE KWIATY” jest zależny od sezonu. Kolorystykę możesz określić w polu
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Adres
Widna Góra, ul. Roźwienicka 16
37-500 Jarosław
NIP 792-221-29-49
nr konta: 59 9096 0004 2007 0048 5908 0001